مصرف دارچین شادی بخش است
 
هیئت رهروان بصیر حسینی آبینه
اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ‏ خدایا باش براى ولى خود الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَعَلى‏ ابآئِهِ، فى‏ حضرت حجت فرزند امام حسن عسكرى درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد در هذِهِ السَّاعَةِ، وَفى‏ كُلِّ ساعَةٍ، وَلِیّاً وَحافِظاً، وَقآئِداً وَناصِراً، وَدَلیلاً این ساعت و در هر ساعت یار و مددكار و نگهبان و رهبر و یاور و راهنما وَعَیْناً، حَتّى‏ تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً، وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً و دیده‏ بان تا او را از روى میل و رغبت مردم در روى زمین سكونت دهى و بهره‏ مندش سازى زمانى دراز
 
 

صورت دارو به کار می رود.
دارچین والیوم گیاهی است زیرا در آن ماده ای به نام "cinnamodehyde " که موجب آرامش بدن می شود، وجود دارد همچنین برای کاهش تب مفید است. مصرف دارچین برای قوی کردن بدن مفید است.
* ضد درد و آنتی اکسیدان است
----------------------------------------
محمد صالحی سورمقی، استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» می گوید: دارچین گیاهی است که در ایران وجود ندارد و بیشتر از کشورهای شرق آسیا وارد می شود.
به گفته وی، پوسته های این درخت دارای اسانس زیادی است و بهترین پوسته دارچین پوست درختان یک تا 6 ساله است و اگر سن درخت بیشتر از 6 سال باشد، اسانس گیاه کاهش پیدا می کند.
استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران می افزاید: بهتر است پوست دارچین تا زمان مصرف، پودر نشود به دلیل اینکه اسانس آن از بین می رود همچنین بهتر است پودر دارچین در ظروف شیشه ای رنگی نگهداری شود. بدترین ظروف برای نگهداری ادویه ها ظروف پلاستیکی است که موجب تبخیر اسانس ادویه می شود.
صالحی سورمقی اضافه می کند: دارچین ضددرد، ضدآلرژی، ضدتهوع، آنتی اکسیدان، ضدتب، ضدسرطان و قابض (ضداسهال) است همچنین معرق، محرک، کاهنده فشارخون، چربی خون و آرام بخش است و برای تقویت معده، نفخ و اسپاسم معده مفید است. این گیاه دارای طبیعت گرم و اشتهاآور است و بهتر است افراد سردمزاج از آن استفاده کنند.
وی می گوید: می توان 2 تا 4 گرم از دارچین را به صورت چای مصرف کرد. برای رفع عوارض سرماخوردگی نیز می توان از آن استفاده کرد. اسانس دارچین در ضدعفونی کردن مجاری تنفسی مؤثر است همچنین می توان از دارچین روغن ماساژ تهیه کرد که برای دردهای اسکلتی مفید است.
* تقویت کننده عضلات رحم
--------------------------------
مریم مراداف، متخصص تغذیه اظهار می دارد: هر 100 گرم دارچین 9،5 گرم آب، 0،9 گرم پروتئین، 3،2 گرم چربی، 25 میکروگرم ویتامین a، یک هزار و 230 میلی گرم کلیسم، 38 میلی گرم آهن و 2 میلی گرم «روی» دارد.
به گفته وی، در دارچین آنتی اکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که ضد رادیکال های مضر در بدن است و کمبود آن در بدن سبب ضعف ایمنی می شود.
مراداف می گوید: دارچین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است همچنین سبب تقویت سیستم گوارش می شود. این گیاه همچنین ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است.
*گشادکننده عروق خونی
----------------------------------
این متخصص تغذیه اضافه می کند: دارچین برای تقویت کلیه ها مفید است، افزایش دهنده جریان خون است و به دلیل داشتن منیزم و پتاسیم می تواند باز کننده عروق خونی نیز باشد.
وی می افزاید: دارچین برای دیابتی ها بسیار مفید است و موجب کاهش قند خون می شود. این گیاه همچنین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد.
مراداف ادامه می دهد: مصرف دارچین موجب تقویت سیستم گوارش می شود همچنین این گیاه ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است و کلیه ها را نیز تقویت می کند.
مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار می دارد: دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه می دارد، کلیه ها را گرم می کند، ضعف کمر و پاها را از بین می برد و کم خونی را درمان می کند.
به گفته وی، دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است، خاصیت آرام کننده و شادکنندگی دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است و در حقیقت می توان گفت که دارچین، والیوم گیاهی است.
*دارچین کاهش دهنده تب است
--------------------------------------
این متخصص تغذیه معتقد است: از دیگر اثرات دارچین می توان به پایین آوردن تب اشاره کرد و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول درآورده اند که به عنوان تب بر به کار می رود. با نوشیدن یک فنجان چای دارچین می توان تب را به سرعت پایین آورد.
صفوی می افزاید: دارچین رگ ها را باز می کند و اثر خوبی در گردش خون دارد. اگر افراد، سرما خورده هستند و ضعف شدید دارند، چای دارچین بهترین نوشیدنی است.
وی ادامه می دهد: دارچین برای آرامش، تقویت معده و تمیز کردن دستگاه گوارش مفید شناخته شده است و طعم بسیار خوبی دارد. امروزه از دارچین در فرآورده های مختلف اعم از خوراکی و آرایشی استفاده می شود. یک قاشق چایخوری دارچین حاوی مقداری کلسیم، آهن، فیبر، ویتامین های c و k و منگنز و مقدار 1.2 گرم کربوهیدارت است. بنابراین مصرف دارچین به همراه چای بسیار مفید است.
* دارچین برای زنان حامله مضر است
-------------------------------------------
مضرات خاصی برای دارچین گزارش نشده اما از دوران باستان برای سقط جنین مورد استفاده قرار می گرفت. عنوان شده است دارچین باعث ایجاد نقص در جنین می شود و زنان باید از مصرف طولانی مدت اسانس آن در زمان بارداری پرهیز کنند.
صالحی سورمقی اظهار می کند: در زمان حاملگی در مصرف دارچین زیاده روی نشود همچنین افراد مبتلا به زخم معده نباید از دارچین استفاده کنند زیرا زیاده روی در مصرف آن موجب تحریک مخاط می شود. 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:تغذیه مناسب,عوامل شادی,مصرف دارچین شادی بخش است , :: 8:1 :: توسط : گل یاس

درباره وبلاگ
به وبلاگ خودتان خوش آمدید
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هیأت رهروان بصیر حسینی آبینه و آدرس abnieh313.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 403
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1